Qui non est nobiscum...

Хто не з нами, той проти нас.
Знову стань 14-річним,
Пиши сценарії, клянися на кодах,
Слухай коду
Класичної музики, а головне -
Не цурайся того музики,
Який живе в тобі.
Так страхіття мине.

Музика для того й існує,
Аби долати відстані,
Аби троллів знищувати на підльоті.

Музика - не просто додача до рататуя,
Це ще й втілення
Всіх почуттів -
Від радості до скорботи.

Хто не з нами,
Той не пише до нашого чату,
Не чатує на греблі,
Не торкається струменів
Ерідану.

Пиши коди,
Читай незграбні шифрування,
Переростай
Самотності океани.


Рецензии