Мистецтво як...

Мистецтво як драма
Майже нікого не вразить,
А радше як ширма для штормів та штурмів.

Сьогодні
Ти необачно палиш, а завтра
Ти станеш героєм,
Живим, сильним і розумним.

І тільки на кафедрі жінка всміхнеться сумно,
Згадавши тебе із пензлем,
Простим та юним.

Криваві події, жертовність,
Опала, омана...

Кремезні мости,
А ще книги
В момент чавунний.


Рецензии