Де ви були

Де ви були
Із нею того ранку,
Коли світ знеструмлено думав
Про звитягу, чисті фіранки,
Коридори, пронизані сумом?

Ти казав, що в сумо ви грали,
Але де всі ваші медалі? 
Ну а потім відвідали храми,
Ми почули лиш брязкіт сталі.

Ти зліпи із неї молитву,
Та й мене ти також не зраджуй.
Стану ще одним манускриптом
Непритомно-новітніх вражень.


Рецензии