Мiсцевого значення

Люди з СМТ,
Люди з думками про велич
Та діями
Космічного значення

Ходять довкола палаців так,
Нібито це - побачення,
Не плутають негідників з принцами,
Дотримуючись карколомних принципів.

Люди із СМТ,
Що голодні бодай інформаційно,
Вишукують приводів більше не мати привидів,
Дивитися сни
Пухнасто,
Діагонально,
І там, де, на жаль,
Вже не буде весни.

Мов організм єдиний,
Міленіали
Спрагу тамують продуктами з островів,
Деколонізація,
Тихі аврали,
Чиста пустотність
Байдужих чужих голів.

Люди, чиє кохання
Місцевого значення
Вкрай непокірне,
Але його знайдуть алеї,
Тихо бринять
Крізь котурни та лірику ззовні
Внесені вітром густі
Й непоборні ідеї.


* Посвята цього разу відкрита - Паулю Целану та Віржинії Вулф


Рецензии