Руда вдача

Руда вдача,
Вогненна сила,
Шалена швидкість,
Піднесені чуття.

Руда вдача,
Нові райони,
Нові ксилофони,
Скам'янілі чуття.

Щось там і десь
Таке кремезно-залізно-нестримне,
Що не може не стрімити
Крізь лихоліття.

Чарівна жіночність,
Що сильна в своїй платоніці,
Непередавана гнучність
У симбіонтній гармоніці.


Рецензии