Ноябрь
Ноябраен йае дараес мигъджын ,
Хъаед дымгаетаей ысбаегънаег и.
Сыфы аууон уызын аембаехсти,
Къаевдайы зарджытае хъуысти.
Аергъаефсынц уалдзаегмае баелстае,
Сае баегънаегаей ныфсаермы сты.
Аеххаессынц цъуппытаей уаелаервтаем,
Фаестаемае хаехтырдаем каесынц.
Таедзынаегмае куы фаелаеууиккой-
Лаевар сын къабатае уыдзаен.
Сыбар-сыбур та ног каениккой,
Дыууае тулдзы, фаервимае каерз.
Свидетельство о публикации №122102603520