Украинская сводка новостей
Армия Украины уже находится под Бородино.
Выдуманные истории – это профиль знаменитого актера международного значения Вована Зеленского.
Українське зведення новин: сводка новостей по нашему
У Київській області з'явився хлопець збиває дрони і "Герані" з рогатки.
Армія України вже знаходиться під Бородіно.
Вигадані Выдуманные історії-це профіль знаменитого актора міжнародного значення Вована Зеленського.
Свидетельство о публикации №122102603069