Щэ ж йидэ кудыся пувжыдок!

Так ша спасэ Росийку зь

Нигде ничево у нас нету!
А мы щэ воюем в жыдэй тут.
Всё золото но продаемо!
И бач, Иван шэ ны нэмоч!

В Навинки паслать бы гэршкый.
Но Сталина нет ныдэ щэ.
Ий от: натэ-натэ, риднэнькы!
Ведь вы там нашы ненькы щ.

Сыдыть пынёк, розмышлее:
И дэ то нас носит ветер!..
Да. Но ны в7 понетно
Про шо Баглай ось пычэцьця.

Дисвительно! Шо такэ дэ вуж
Случыця, колы правыть нэчысьць.
Банкы ж уси в Ватикана
И прочых хы3 кафтанав.

Ну, да на то й глобалисты,
Шоб глобуса влад дойисты.
И то ж ны тырнацёналык.
И троцкых прам там нымае.

Так шо возьмитэся, братцы,
Да скыньтэ тую заразу.
И очынь всэ гэто скоро
Й случыцьця у дийных о’слов.


Рецензии