Крокуй
Колисанку мати вночі?
Чому бабусін пиріг
Холодний на кухні застиг?
Чому іграшковий порше
Більше не вабить тебе?
Чому не віришь в казки,
Але віришь брехні по TV?
Та чому ті калюжі на дворі
Не здаються більше ніж море?
У кафе чому кухоль пива
Ти смакуєшь замість пломбира?
Та коли вже встигли батьки
Волосся сріблом посипати?
Як плачуть навесні бруньки,
Тобі так саме хочеться ридати.
Тому що, друже, ти дорослий,
Але в душі завжди дитина!
Тебе не манить більше космос,
Твій Космос - це твоя родина.
Свидетельство о публикации №122102505994