Не хмурься небо

   Н.Бидненко
Не хмарся, небо – не боюсь
Твоїх рясних дощів осінніх…
Своїй уяві ставлю плюс:
Крізь дощ я бачу небо синім.
Я бачу сонця теплий круг
І листя, трохи пожовтіле.
Бо є у мене вірний друг,
І дружба нас обох зігріла.
Нехай собі ідуть дощі –
Я не сумую і не плачу,
А жовтень в жовтому плащі
Благословля нас на удачу.
***
Не хмурься, небо - не боюсь
Твоих густых дождей осенних...
Воображению ставлю плюс:
Сквозь дождь я вижу небо синим.
И вижу солнца тёплый круг
И листья, немного пожелтелые.
Потому, что есть верный друг,
И дружба нас двоих согрела.
Пускай себе идут дожди -
Я не грущу да и не плачу,
Октябрь в охровом плаще
Благословлял нас на удачу.


Рецензии