Vi ocenj zamecatelni mislitel! ,.. gde prozivaet t

"Vi ocenj zamecatelni mislitel ! ,..gde prozivaet takova umnica ? galaksija kakova ?!!"
"ВИ ОКЕНЬ ЗАМЕЧАТЕЛЬНИ МИСЛИТЕЛЬ ! ,..ГДЕ ПРОЗИВАЕТ ТАКОВА УМНИЦА? ГАЛАКТИЯ КАКОВА?!!"


Рецензии