Свiстулька

У лысую і,
абсалютна навекі,
цвярозую галаву - цвік,
дзінькнуло,
няма ўжо,
чараўніцтва у выразе пачуццяў,
а душа...

Задубела.
 
Ды не, я яшчэ магу,
Сашкай, каханым маім
прыкінуўшыся,
збацаць чагосьці такога.

Свістулька,
вось, толькі свістульчік,
усе, што засталося.

Мне.

Трэба ж,
неяк,
у цянётах Рунэту,
хоць чымсьці,
прастора ў смятану збіваючы.

Спрабаваць...

Не патануць.


Рецензии