так скупо листя золотого

так скупо листя золотого
так жальче тіла молодого
що розквітало мов калина
поки прийшла лиха година
воно іще життя не знало
ще тільки жити починало
таке веселе і не зле
любило може лиш себе
не ненавиділо нікого
і не диявола ні бога
за єден гріх - хотіло жить
невже за нього треба вбить


Рецензии