Загадкi дзецям

Калі мерзнуць ножкі, дзеткі,
Трэба надзяваць… (шкарпэткі)


          ***
Любіць спаць, вядома, кожны
Пад пухнатай, цёплай… (коўдрай)



          ***
– Нібы мячык, – кажа Косцік.
– Толькі мае доўгі хвосцік. (клубок)


Рецензии