Te-am visat

      20.10.2022 год.
       К И Ш И Н Ё В
          (Mold)
Te-am visat ieri in vis,
Ma priveai cu privirea ta calda.

Gura ta imi soptea spuze dulci de amor,
Eu in vers te incantam,

C-a pe-o iarna frumoasa si alba.
Si-ti veghiam nostalgia la crestet cu frunze de dor.

Esti frumoasa sa stii,
C-a o stea in tarziu.

Imi transmiti orbitor,
Doar iubire si-amor.

Mergand tantos la brat inganam melodii de iubire,
Daruindu-i duios buzei dulci un sarut cu scintei.

Te-adoram c-a pe-o luna in noaptea senina, tarzie,
In sclipiri de argint cuprinzand cu nesat bratul tau.

Este visul miracol,dintre toate ce le-am visat,
Ce-au ramas c-a o tainai n pustiu revarsat.

Intre stele si luna orbitor stralucind,
In adincri de suflet pentru veci rasadit.


Рецензии