In ritmul timpului-traim

       19.10.2022 год.
        К И Ш И Н Ё В
           (Mold)
Pe cand ce viata incet decurge,
In ritmul timpului hoinar,

Noi incercam de a parcurge
Noi privelegii,iar si iar.

Pasim semet prin vant si ploi,
Prin arsita si ceata,

Nu ne retragem inapoi,
Caci asta este viata!

De ne sfiim de-a reusi,
Tot mergem inainte,

Pentru ca drumul inapoi,
Deloc nu se profita.

E unicul,caci altul nu-i,
Precum si viata -i  una,

Traind-o cum ti-e dat,expui,
Cum intelegi minunea.

Traind frumos indistulat,
Esti cel mai fericit,

Chiar daca esti si mai sarac,
Esti curat si prea cinstit.

Cand esti cinstit nu ai ce perde,
Ce in viata nai avut,

Ramai acelas de a crede...
Precum ierai la iceput.

Fii demn mereu de-al tau avut,
Fii multumit de viata.

Asa precum ti-a fost sortit,
Ti se va rupe ata.

Si cand vei fi chemat de ceruri,
Isus te v-a intalni.

Cu dragoste si mangiere,
Cu mila te va sprigini!


Рецензии