В к мнат

В кімнаті не світло, не темно, палає вогонь

Закрити всі вікна, і тихо таємно

Бувати у простірах своїх долонь

Чекати на літо, чекати на осінь, чекати весну

Плескати у вимірах своїх і досі

Невідомих комусь

 Райдугою кольоровою мотатись на край світу

Цей вимір у собі я так люблю

Чому ти повинен бути тільки собою

Наче зроблений ти з крихкого кришталю

В тобі є гармат прицілений вистріл

Та леза гостра хода

У тобі живе ще колишня та чиста

Українська не русифікована душа...

В кімнаті просторо, я подих почую

Як завжди буває - візьму себе в руки

У сутінках спокою малюю танцюю

А ранком нові промандрую маршрути


Рецензии