Я не зможу обняти
Як в юнацтві, давно це було.
Але ж буду навік пам'ятати…
Поки в світ не в'язалося зло.
Янкі знають, як світ зруйнувати,
Нацькували братів на братів.
І повинні ті кров проливати
І загублювать кращих синів.
Що робити? Підскажите люди,
Що твориться на нашій землі?
Де зьявилися всі ці паскуди?
Що стривожили думки мої.
Хто дозволив їм все зруйнувати?
Що було все в суспільном житті!
Хто дозволив братів убивати???
Вони в вічность летять. Журавлі!
17.10.2022 г.
Свидетельство о публикации №122101702145