Мiсто з вiршiв

 Так стало боляче на серці від туги.
 Так стало боляче - повітря знов бракує.
 По венах кров б'є в відображенні пітьми.
 Сьогодні жовтень з лютим небо намалюють,

 І буде грудень, Новий Рік, чужа зима.
 Знов серце вистрибне, коли проб'є 12.
 Коли ж закінчиться сувора ця війна?
 Щоб можна було мого міста знов торкатись?

 Так стало страшно, що без Харкова живу.
 Я не живу, бо сім цих місяців існую.
 Я в кожнім сні метро і дім мій впізнаю.
 Ця невідомість підсвідомо світ руйнує.

 З'їдає глибоко розлука з містом мрій.
 Мені погано так, що сльози ллють сильніше.
 Мій рідний Харкове - ти місто із віршів.
 Моя душа тобою безперервно дише.

 16. 10. 2022.


Рецензии