Хочеться

Хочеться неба в чашці,
Хочеться віри в щастя,
Хочеться сонця, квітів,
Хочеться мирне літо.
Стільки бажань довкола,
Стільки всього і знову
Я зустрічаю вітер,
Передаю привіти...
Татові передайте,
Що я за ним сумую!
Наталя моя хай знає,
Що Бога за неї молю!
Ангелу щиру дяку:
За вечір, здорове завтра,
За все, що колись хотіла,
За те, що з небес летіла,
За те, що змогла піднятись,
За віру у те, що завтра
Я зможу дедалі більше...
Дякую, Мій Всевишній!
Хочеться неба в чашці,
Хочеться віри в щастя,
Хочеться сонця, квітів,
Хочеться мирне літо.

16.10.2022

© Inna Омут, 2022


Рецензии