Язгы, илле, йолдыз кичл рем

Язгы , жилле, йолдыз  кичлерем
Йолдызларын синен санаусыз
Язгы жилле йолдыз кичлерем
 тенне кук болытсыз

йолдыз чикен бизеклерен
кара тэн япмасында
кемеш   ата чечеклерен
жир  белян кук арасында

Язгы жил, йолдызлы  кичлерем
  минде   эзлеп бехет  йередем
сине  эзли  жаным сызланды , ышанды
мина  диген гене булмады 

тартыла  жаным, очкысы кели
йолдызлар нурында , яшерге тели
  жанымнын жылысы,  барсына итечек
яктыртып курсетсе ,гомер килечек

елы жил  яшьлерне  киптере
узганны тотмасан ,  онытсан
елы жил мехеббет китере
бер берне  сакласан

Язгы жил, йолдызлы  кичлерем
  минде   эзлеп бехет  йередем
сине  эзли  жаным сызланды , ышанды
мина  диген гене булмады 


Рецензии
Рэхмхт, матур язгансыз! Татар телдэ язылган шигырьларны кургэнем юк эле мин бу сайтта!

Ринат Ахмеров   02.12.2022 05:20     Заявить о нарушении