Iмя Тваё

Прызнанняў снег ляжалы растае,
З'яўляючы назапашаны бруд,
Пад прамянямi спраў Таго,
Каму адвечная дарована ўлада над усім,
Таемным i наяўным - ад і да, і потым,
Каму ні яд, ні пострыг, нi малва
Тут не указ, не лёсаванне i не кубак прываротны,
Хто не адыходзiў, кінуўшы сваіх,
Не паднiмаў ад жаху к Небу рукі,
А ўсё прайшоў, верны i ў малым,
Спазнаўшы Свет, асуджаны на мукі.

оригинал

Имя Твое

Большаков Алексей

Признаний  снег  лежалый  тает,
Являя  скопленную  грязь,
Под  лучезарными  делами
Того,  имеющего  власть
Над  всем,  что  было  до  и  после,
Кто  не  принял  ни  яд,  ни  постриг,
Не  отступил,  не  поднял  руки,
А  всё  прошёл,  познал  все  муки.

Папка 15-6 - стихотворение 1
http://stihi.ru/2022/10/14/2587

© Copyright: Большаков Алексей, 2022
Свидетельство о публикации №122101402587


Рецензии