Земляк Одесит

 

На острові Мадагаскарі,
Чи в пустелі Сахарі
Якщо вам доводилось бути.
І випадково почути:
«Так про що ми будемо говорити»
Значить вам надзвичайно щастить,
Перед вами земляк одесит.
 
Чи в лісах Амазонки,
Або у місті Гонконгу
Вам доводилось бути.
І хтось раптом позіхає
Сказав: «Я вас благаю»,
Значить вам надзвичайно щастить.
Перед вами земляк одесит.
 
Одеський наш жаргон,
Щирий український фон,
Єврейський лексикон.
Значить вам надзвичайно щастить.
Перед вами земляк одесит.
 
Ми одесити, не те слово:
«Будемо нам завжди здорові!
І нехай нам завжди щастить!
Ніс не вішай, одесит!».


Рецензии