Хто скаржиться?

Тут вирішується усім світом
Скарга на Жору. Ну як діти!
-Ви звинувачуєтеся, Жора, у том,
Що порівняли сусіда із його жирним котом.
-Винний! Я згоден! Але дайте відповідь,
Хто скаржиться, кіт чи сусід?


Рецензии