Швидко

-Роза, ми дорослі ти та я
  Навіщо нам ці прилюддя:
  Квіти, ресторан не треба
  Давайте одразу до тебе!
-Бач як відразу забажав!
  Вважай мене таки ти мав!
  Збирай свої останки
  І геть до іншої коханки!


Рецензии