Коцiк Марсiк

Коцік Марсік наш –гультай,
Спіць напечы –не чапай,
А калі расплюшчыць вочы,
Дык адразу есці хоча.

Зноў паеўшы –добра спіцца.
Не, ён мышак не баіцца!
Проста вухам не вядзе –
Хай шалеюць абы –дзе!


Рецензии