Yaqinlar bilan Qiziqarli suratlar she riy izoxlar

#qiziqarli_suratlar_she;riy_izoxlar_bilan   #Интересные_изображения  ,  #;изи;арли_суратлар  ,  #qiziqarli_suratlar ,   #interesting_images
«Yaqinlar bilan…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«NOBOP XАMROX…»
-«Sayr qilsa yolg;iz, zerikar inson,
Bir xamrox topishga — bo;lmagach imkon».
..................... (Davomi)......................


Рецензии