Слава Украине - Христу Слава!!!

Моя кохана у Старому Осколі,
Є звісно громадянкою РФ.
Її сестра і мати провидіньям долі
У Харкові живе і це не блеф.

Мені ні як не можна зрозуміти,
Коли родина з жаху вся тремтить.
Росія Україну хоче вбити,
А Україна себе захистить!

Як може мати не любити доньку,
За те що, та мешкає в РФ?
Невже сестра в кулак зіжме долоньку
Щоб кинути в родину картой "треф"?

Пробачте, я трохи помилився,
Ця карта с позначкою "Z".
У божевільній голові родився
цей знак мов Новий Назарет.

Та схамениться! В очах вже лють палає,
Немов проказа розповзлася по Землі.
Бандера хай собі  с Кобзоном спочивають.
Ні які гасла не сприймайте на крові.

Хтось славить "Неньку", хтось своїх героїв.
Невже не чули про розп’ятого Христа?
Візміть краплиночку Його Святої Крові,
- Втече від вас той ангел-сатана!

Брати і сестри! Вдома й на чужбині
Промова вам доволячі проста:
На кожний вигук "Слава Україні"
Всі відгукайтеся славлячи Христа!


Слава Господу и Спасителю нашему Иисусу Христу!!!


Рецензии
А вот здесь я в вами совершенно согласна. Между нашими народами, русским и украинским, нет причины для ненависти. Ненависть разожгли в сердцах... и я даже знаю кто. И тот, кто поверил обману и возненавидел ближнего своего, гореть будет в гиене огненной.

Виктория Леманн   05.03.2023 11:55     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.