Суперкураняткi

Ціў-ціў-ціў! Зірні ў садочак –
Прывяла сыноў і дочак
Наша курачка-чубатка,
Тыя рынуліся ў градкі.

Закудахтала квахтуха:
«Непаседы, непаслухі,
 Сілы марна не губляйце,
Чарвячкоў, жучкоў шукайце».

Самы жвавы пеўнік Пеця
Рассмяяўся: “Мама, верце –
Слоў не кідаю на вецер – 
Купім гэта ўсё ў маркеце».


Рецензии