Юнiсть

Юність - коридори золоті,
Сяйво в них небесне і земне,
Всі шляхи відкриті, всі мости
З'єднують реальність і мене.

Юність - гра надій та сподівань,
Та енергії живий струмок,
Віра у незвіданість бажань,
У простий, надійний перший крок.

І коли завершиться вона,
Пил книжковий з глянцем дискотек
Я згадаю. Навкруги війна,
Тугу викликає кожен трек.

Ми не знали, що згорять мости,
І не знали ми про біль та щем,
Але серцю ще дано зрости,
Коли катастрофи Поліфем

Все женеться, в фокусі - тіла,
У  яких енергія бринить,
Згадуй юність, дії та слова,
Обіцянку кожну, кожну мить.

Бо країну будувать - тобі,
Книгами плекати молодих,
Тих, що не обізнані у грі,
Щирі, юні, з поглядом живим.

Ти, як спадкоємець поколінь,
Радість та надію їм даруй,
Вір у себе, в чистоту цих хвиль,
Та емоцій ритмами керуй.


Рецензии