ba vovna
на вид і на дотик — м'яка пилюка,
поле без фарб і дорога, сірістю вкрита,
перекотиполе
і свіч кіптявих спокій,
засмучений тихим світанком,
кордони безмежжя,
святкових салютів настрій,
де серце твоє радіє —
це наше святе свято!
14/14
08.10.2022
Свидетельство о публикации №122100804276