Ацыдтае, хаерзбон даер мын нае загътай
Ис гаенаен, куы нал дае фенон ныр.
Катай мын мае заердаейы ныууагътай,
Сагъаестаей мае зараг уд ныммыр.
Каед миййаг, таергай фаедае цаеуылдаер?
Аемае ныр дае маст исыс маенаей?
Фыны та маем абон ног фаезындтае,
Фаелае фынаен райгасгаенаен наей.
Свидетельство о публикации №122100801674