Not is much qwank

   One day You
clear
   understand

 that nothing
must
  investing into me

    with a  Mishutka

 His's karate is was
surprising , раз
   конкурентов
  ни щадил , порой .. .
 
  what' ever
 have been seen by
   dreams

   Last our meeting clear i remember
 at Changi    ( Spore's Airport )

  - Here's a Ticket  +  triple insurance
 
   brought then me  out from the duty-freez
 Mine deepest-drink
of Glenfidich 18-Eighteens y. old  -  edition !

  -  до

 Хабары черезд Seoul
 cам долетишь , а там на поезд !

 - Jazeйke  .. .

  South Korean AirLines  - у Вас есть совесть - ?
мне 2 часа всего  !
  на super-китаянку

  - Давай-гудбай ! И - скатерью-дорбожка !

 - Х-Эхрей , тут X-ты угадал !
 за час расслабится немножко  .. .

  Оk .
 - And in an hour -  you will be followed striptly
 - That's what the life !
  With stacks above the pitch of Pine-trees dollars    
 
 

 


Рецензии