G ururning borligi Qiziqarli suratlar she riy izox

#qiziqarli_suratlar_she;riy_izoxlar_bilan   #Интересные_изображения  ,  #;изи;арли_суратлар  ,  #qiziqarli_suratlar ,   #interesting_images
«G;ururning borligi…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«QURIGАN DАRАXT…»
-«Qurigan daraxtda nima bor senga?»,
-«Ochig;in aytganda — xavasmas menga,
Аgar shu yo;sinda — etsangiz davom,
Qurigan daraxt xam — bo;ladi tamom!…»………………(davomi)………………..


Рецензии