Дотик хризантем

Чарує дотик хризантем,
І всі світи в одній душі,
І дивовижно Поліфем
Постійно всотує дощі.

Торкаючись далеких сфер,
Осінні риси танців йдуть
До глибини чутливих склер,
Аби життя відчути суть.

Де всі квіткові голоси
Несуть імпрези молоді,
Там осяйна небесна синь
Малює загадку в житті.


Рецензии