Pauses

Pauses
Between your letters
Like between heartbeats -
And life is thrown at us
Like an avalanche.
There's nothing and no one
Colder than you,
Although your soul is made of fire.
Pauses
Between your letters
Give me a chance
To save my heart
From complete destruction.


Рецензии