Тынычлыкта булсын ж, аныгыз!
это величайшее проявление внутренней силы...
Бенджамин Франклин
Кин,эшем бар: ни генэ булса да,
Тынычлыкта булсын ж,аныгыз!
Эчтэгене чайпалтмый, тукмичэ
Тузем, сабыр булып калыгыз!
Йозлэрегез хэрчак ачык булсын,
Куркэм, гади булып калыгыз.
Стрессларны чыдам уздырыгыз,
Эш табиб ул: эшлэп арыгыз.
Кызыксынучанлык бик файдалы,
Кирэклене укып табыгыз.
Шул вакытта сойлэм, уйларыгыз
Буш булмаслар, белеп калыгыз.
Угет-гаеплэрдэн ерак булыйк,
Тормыш булгач абына барыбыз.
Ярдэм кулы сузасыгыз килсэ,
Догагызда гына калыгыз.
Уткэннэргэ килсэк, яши-яши
Югалтуга дучар барыбыз.
Ин, мохиме: ни генэ булса да,
Тынычлыкта булсын ж,аныгыз!
4 октябрь, 2022 ел
Свидетельство о публикации №122100308292