Малiтва

Божа мой, Цябе малю,
Зберажы маю зямлю,
Маіх продкаў і дзяцей,
Незнаёмых мне людзей...

Дай дабра на ўсёй планеце,
Хай смяюцца нашы дзеці!
Толькі слёз не трэба, Божа,
Хто ж яшчэ нам дапаможа?!

Хопіць жыць нам у журбе.
Спадзяюся на Цябе!
Нашых зберажы сыноў!
Хай вяртаюцца дамоў!

3 кастрычніка 2022


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.