***
ЧарІвних простих речей
Я б хотіла для тебе їх всі,
а не тих клятих в вогні ночей
Я б хотіла для тебе радісні дні
Та самі казкові сни
Я б хотіла тебе на край світу забрати
Від тієї суки - війни
Я б хотіла, щоб час завмирав
Коли тобі в моменті найкраще
Я б хотіла, щоб ти не пізнав
Як попасти до болю пащі
Я б хотіла, щоб відстань і час
Не зруйнували все остаточно
А якщо так, то знай - серед всіх очей
Я хочу побачити лише твої очі
І якщо почуттів в тобі не стане
І не стане наших розмов
Прошу лише - себе бережи
Щоб ми познайомились знов
Березень 2022
Свидетельство о публикации №122100300291