Страна z
В алфавіті цієї країни не було літери Р і
називалась вона "Zосія. Населяли Zосію - zосіяни.
Спілкувались вони між собою на zідній мові.І стосунки
між ними були бzатські.Займались вони землеzобством.
Оzали землю і їли свій хліб.Всі вони знали, що за межами
їхньої деzжави" є великий і повносилий світ.
( 13.03 2022) Київ
Свидетельство о публикации №122100302521