***
З твоїх слів і моїх перебільшень
Напевно, все не випадково
Небуває збігів й невірних рішень
Так боліло у грудях
до того моменту роками
А загоїлись рани на серці
лиш торкнувшись тебе руками
А зараз зі мною -
тільки спогади і моя тиша
Що гучніше звучить усіх слів
І болить дедалі сильніше
І єдине, що хочу -
Серця свого не краючи
Повернути нас у ту мить
Знову тебе обіймаючи…
Червень 2022
Свидетельство о публикации №122100300241