***

Він розбивав її серце
До самих дрібних частин
Розбивав його вщент

Він палив його сонцем
До самих судин
Заливав холодним дощем

Він бив його о стіни
На найдрібніші частини
Кидав, що лишилось, в вікно

Щоб вона не чекала
І не дізналась наскільки
йому було   не   все одно…

Березень 2022


Рецензии