Ампутоване сьогодення

 Зводить лапи і зводить живіт.
 Жме у грудях страшна неминучість.
 Моє серце кричить та мовчить.
 Вбили моїх ці ви****ки сучі.

 Я питаю: "За що це, за що?"
 Був мій дім, а тепер тільки пам'ять.
 Завалило моїх, як назло.
 Мій хлопчина, дівча моя з раю.

 Відлетіли вони в небеса.
 Я бабусю любив, її доньку.
 Я не чую, в очах знак кінця.
 На уламках ні будки, ні койки.

 І не треба мені вже нічого.
 Ампутовано моє майбутнє.
 Мабуть я поряд з Господом Богом.
 Мої очі від сліз вже відсутні.

 Зводить серце і зводить суглоби.
 Я ледь дихаю, я без нікого.
 Ніс сухий, мабуть, це на погоду.
 На погоду, де небо в судомах...

 30. 09. 2022.


Рецензии