Георгий Иванов - Tomorrow
Ну, мало ли что бывает?..
Мало ли что бывало —
Вот облако проплывает,
Проплывает, как проплывало.
Деревья, автомобили,
Лягушки в пруду поют.
…Сегодня меня убили.
Завтра тебя убьют.
(ca. 1950)
* * *
Well, something could by appearing,
As some disappeared, anyhow -
The clouds in the sky could be fleering -
As they have been fearing, for now.
The cars and the trees: running, sunning.
The frogs in a pond: sing, as new.
...Today I was murdered by some one
Tomorrow some body kills you.
.
Свидетельство о публикации №122100101116