Сорок шiсть

 Футбольний м'яч летить у вересні в ворота.
 Сьогодні Шева відзначає файний день.
 Він в 46 такий красивий і природний.
 Його обожнюють жінки і світ дітей.

 Андрій Шевченко - еталон для чемпіонів.
 І "Золотий м'яч" завжди буде, як мета.
 Він дуже хоче, щоб вернулись всі додому.
 Щоб наступив жаданий мир, прийшла весна.

 Святковий торт, цукерки, італійська піца -
 І в візерунках вечір, що святкує Він.
 Мені сьогодні влучний гол вночі насниться.
 Андрій - шляхетний чоловік і добрий син.

 Хет - трік, пенальті, кутовий в душі і в серці.
 Його феномен - досягати, йти вперед.
 Андрій Шевченко... Він ніколи не здається...
 У спорті Шева, як письменник і поет.

 30. 09. 2022.


Рецензии