Красота

Хлопок- це бавовна в полі,
Це краса країни, доля...
Вороги тримтять, тікають!
По дорозі жах зривають!

А подалі, того гірше-
Жде розплата їх частіше!
Небо бачимо ясніше-
Синє, синє, як раніше!


Рецензии