Safarda Qiziqarli suratlar she riy izoxlar bilan
«Safarda…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«ULG;АYSАM…»
-«Ulg;aysam o;shanda…»- «Bilamiz, bolam,
Ulg;aysang, musiqang — tinglaydi olam!».
-«Yo;q, aslo undaymas — ulg;aysam doim,
Bolalar bilan men — bo;lib muloyim,……………………………..
Свидетельство о публикации №122092703135