Portretul

        26.09.2022 год.
         К И Ш И Н Ё В
            (Mold)
Eu chipul tau,l-am decupat din luna,
Cu-al ei senin cuprinzator,
Cu gelozie si a stelelor cununa,
Ce-mi mai sclipesc in inima cu dor.

Lumina ochilor din soare ti-am redat-o,
Iar genile din fir de trandafir,

Buza de malin ti-am sarutat-o,
Pana azi nu pot c-a sa-mi revin.

E un portret ce nare asemanare,
Cu cineva din spatiul ceresc,

El mi-a ramas o dulce alinare,
Din toata viata,care mi-o iubesc.

E cia mai dulce si frumoasa amintire,
Pe care o port in inima cu dor,

Chiar daca nu iesti astazi langa mine,
Eu te iubesc cum te-am iubit cu dor.


Рецензии