Як голос птаха

Змовкає серце поступово,
Як голос птаха восени.
Де брати силу йому знову,
Як повернути барви в сни?
Як подолати біль і тугу,
Де міцність взяти водночас,
Щоб пережити чорну смугу,
Не ставши жертвою образ?
Утім, є відповідь правдива
Як поновити серця звук.
Його мелодію грайливу
Створити здатна пара рук.
В обіймах їх, без зайвих речень,
З любов'ю взяте до грудей,
Воно без скарг і заперечень
Знов зазвучить як соловей.


Рецензии