***

Є чистий лист , а записів немає
Перо лежить мов тінь по правий бік
Ще пам'ять перелистує , гортає
Важливе чомусь ходить оддалік
Вписати б там всі особливі дати
Які ввібрали радість наших днів
І жити , а не просто споглядати
Навчитись те, що до сих пір не вмів
Відкрита книга , мрії ж потаємні
Як хочеться їх злети осягнуть
І почуття не сховані взаємні
Що допоможуть нам усе збагнуть
Є чистий лист , вписати б в нього осінь
Не дощову , а  ту що листям сон
Малює. Спокій в ній і наче просить
Живіть зі мною люди в унісон


Рецензии